ECKHART TOLLE PUTEREA PREZENTULUI GHID PRACTIC PDF

Buy Puterea prezentului. Ghid practic. by ECKHART TOLLE (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on. 28 Mar Cartea lui Eckhart Tolle este un ghid spre este.. Eckhart Tolle Puterea Prezentului Ghid Practic Pdf Download – Disqus Aug Get Puterea prezentului. Eckhart Tolle · Audiobook – Puterea prezentului. 24,90 lei (30,00 lei) Eckhart Tolle, Robert S. Friedman · Secretul lui Milton. Puterea prezentului. Ghid practic.

Author: Maular Brall
Country: Argentina
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 12 December 2007
Pages: 43
PDF File Size: 10.48 Mb
ePub File Size: 18.39 Mb
ISBN: 705-2-53129-247-2
Downloads: 88185
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinoshakar

Absolutul transcendent prexentului imanent Aceste descrieri si incercari de definire sunt foarte limitate pratcic realtive prin insasi natura duala a cuvintelor Gandul tau este oare ca Dumnezeu nu ne ajuta, deoarece nu intervine in visul omului, in liberul sau arbitru si deoarece EL in esenta suntem noi sau de ce ai pus aceasta intrebare?

Este cea mai concreta recunostinta! Din pacate acest editor de editura nu a primit drepturile de autor pentru publicare la editura sa. Este minunat sa creeati si este loc intotdeauna de mai mult, decat puteti face voi!

puterea prezentului

Va cautati pe voi insiva, in ceea ce faceti? Incercati sa adaugati mai mult la ceea ce credeti ca sunteti? Va straduiti compulsiv, sa ajungeti la urmatorul moment,… si apoi la urmatorul,… si iarasi la urmatorul, sperand sa va gasiti sentimentul de completitudine si implinire?

Ceea ce cauta de fapt, sinele egotic, la nivelul povestii personale — acel eckharg sa fiu special — ascunde faptul ca voi nu puteti fi mai speciali decat sunteti acum! Nu e vorba de speciali pentru ca sunteti mai mult sau mai putin afectati decat oricine altcineva, ci pentru ca puteti da un sens si apreciere frumusetii, si vietii din voi!

  FEARLESS FOURTEEN JANET EVANOVICH PDF

Atunci apare inteligenta adevarata si bineinteles iubirea! Singurul mod prin care iubirea poate veni in viata voastra nu este prin forma, ci prin spatiul interior fara margini care este Prezentul.

Iubirea nu are forma! Fiti acolo unde sunteti. Priviti in jurul vostru — doar priviti, nu interpretati! Fiti constient de prezenta linistita a fiecarui lucru. Budistii au stiut asta dintotdeauna, iar fizicienii o confirma acum.

Nimic din ceea ce se intampla nu este un eveniment izolat! Cu cat mai mult etichetam ceva, cu atat mai mult il izolam! Intreaga viata devine fragmentata prin gandirea noastra!

Sunt in pace in acest moment? Este o intrebare buna pe care puteti sa v-o puneti frecvent! Sau puteti sa va intrebati: Ceea ce este comunicat se afla in spatele cuvintelor, dar le putem folosi in directia pe care o semnifica, si asta e folositor.

Dar pentru ca momentul prezent este viata insasi, rpactic o nebunie sa traiesti astfel,… viata! A face,… nu mai este atunci ceva primordial care se deplaseaza spre o finalitate, ci devine o deschidere care invita constiinta fara limite sa patrunda in aceasta lume.

A te alinia pe tine insuti la clipa aceasta de acum, este a te alinia la singurul scop universal — scopul intregului!

Care este telul lui? Nasterea si inflorirea constiintei fara limite. Atunci intregul te v-a ghida in orice gandesti si faci! Daca nu este nici acceptare, nici bucurie, sau entuziasm in tot ceea ce faci, esti in afara alinierii cu scopul universal.

puterea prezentului

Atunci vei creea nefericire, si suferinta, intr-o forma sau alta. Un mod de a defini egoul este si acesta: Scopul formelor exterioare create de un mod de a face constient este acela de a prezentklui si a lasa constiinta fara limite sa apara in orice se face!

  HONEYSUCKLE COTTAGE WODEHOUSE PDF

Am vazut semne care deja se intampla. Pentru prima data sunt mai multi oameni treziti pe planeta noastra. Pentru ca daca nu ar fi o schimbare in constiinta umana, acum, ne-am distruge pe noi insine si poate si planeta. Nebunia mintii egotice colective, amplificata de stiinta si tehnologie, aduce repede specia noastra pe marginea prapastiei.

Rezultate pentru “Eckhart Tolle” in Carti –

Te transformi sau mori: Daca se intampla destul de repede? Sunt optimist prezenhului legatura cu viitorul omenirii, mult oractic mult acum decat atunci cand am scris Puterea Prezentului. De fapt din cauza aceasta am si scris cartea. Atunci nu prea credeam ca umanitatea mai poate supravietui. Acum lucrurile sunt diferite.

Vad mult mai multe motive de a fi increzatori. Cum ajungem sa fim nealiniati cu ceea ce este? Cu cat mai repede este recunscut, cu atat mai repede apare o noua dimensiune: Aceasta este trezirea, transformarea, trancederea suferintei.

Asa ca atunci cand zic sa te aliniezi la viata ,vreau sa spun alinierea constienta. Aceasta este iluzia separarii care desigur si ea isi are locul adevarat inauntrul totalitatii.

PUTEREA PREZENTULUI GHID PRACTIC PDF

Asa ca noi toti suntem pe drumul de la inconstienta spre alinierea eckhary la viata! Multumesc enorm Forumului Unique pentru aceste materiale!

Doua necesitati ale predarii. Invataturi esentiale, meditatii si exercitii din Puterea Prezentului. Publicat de FreeYourMind la